žádosti o turnaje 2017

14.07.2016 23:59

STK ČMGS vyhlašuje konkurs na pořádání turnajů v roce 2017 – MČR, GP, Přebory zemí, Junior Trophy, BT a MT. (do 14.7.2016)
 

Své žádosti o pořádání jednotlivých turnajů zasílejte na e-mail stk@cmgs.cz, případně poštou na adresu Vít Gerža - SV Golf, Na Šibeníku 50, 77900 Olomouc nebo prostřednictvím svých zemských či oblastních vedoucích STK. Veškeré doručené žádosti budou průběžně zveřejňovány na webu www.minigolf-sport.cz
 

Podmínkou pořádání turnajů MČR, GP a Junior Trophy je jako každoročně podepsání Smlouvy o pořádání turnaje a mezinárodní certifikát pro hřiště. Podmínkou pořádání turnajů BT/MT vč. Přeboru zemí je mezinárodní certifikát pro hřiště.
Turnaje Open a jejich termíny jsou v kompetenci oblastních vedoucích. Podmínkou je mezinárodní certifikát hřiště 

 

Uzávěrka přihlášek je 14.7.2016. Komise STK rozhodne o přidělení turnajů na svém zasedání při MČR v Olomouci. Termínovou listinu nebude schvalovat konference, ale prezidium (dle § 15 SŘ Celostátní a zemské soutěže plánuje STK ČMGS a schvaluje prezidium ČMGS). Celostátní a zemská termínová listina bude již na podzim schválena a pořadatelé budou moci požádat o dotace.

Stav žádostí o turnaje k 12.7.2016 ZDE

Vít Gerža
STK ČMGS