Dobrovolníci na sportovní akce

09.02.2012 21:45


Internetovou stránku www.branasportu.cz, která vznikla v rámci aktivit spojených s Evropským rokem dobrovolnictví na podporu propagace aktivit pořádaných dobrovolníky ve sportovních klubech a tělovýchovných jednotách, je nyní možné využívat také při hledání posil na zajištění chodu TJ/SK.

Hledáte pro svůj klub nebo jednotu pomocníka na zajištění jednorázové akce, pravidelné sportovní činnosti nebo běžného chodu klubu? Zadejte své požadavky v sekci „Jsme TJ/SK“ - „Zadání poptávky“. Časem se budete také moci podívat do sekce, ve které budou nabídky lidí, kteří by rádi pomáhali ve sportu („Jsme TJ/SK“– „Hledáme dobrovolníka“).

Nezávisle na této sportovní stránce pro účely dobrovolníků vznikla a v roce 2011 byla převlečena do nového hávu stránka www.dobrovolnik.cz, která byla nyní rozšířena o databázi organizací, které s dobrovolníky pracují. Při zadávání své poptávky na Bráně sportu můžete zvolit možnost „Zadat naši organizaci také na Dobrovolníkovi.“ Pro ty kluby a jednoty, které zatím nemají vlastní internetové stránky, je na Dobrovolníkovi (https://databaze.dobrovolnik.cz/) také možnost vkládat fotografie a informace o svých aktivitách.

 

Zpravodaj ČSTV č.9/2011