Konkursy na pořádání turnajů ČMGS pro rok 2012

06.07.2011 22:50

 

STK ČMGS vyhlašuje konkurs na pořádání turnajů v roce 2012 – MČR, GP, Přebory zemí, Junior Trophy, BT a MT.

 

Na aktuální stav žádostí o přidělení turnajů na příští rok se můžete podívat zde

 

Své žádosti o pořádání jednotlivých turnajů zasílejte na e-mail stk@cmgs.cz, případně poštou na adresu Jan Metyš, Fryčajova 58, 614 00 Brno nebo prostřednictvím svých zemských či oblastních vedoucích STK. Veškeré doručené žádosti budou průběžně zveřejňovány na webu www.minigolf-sport.cz.

 

Podmínkou pořádání turnajů MČR, GP a Junior Trophy je jako každoročně podepsání Smlouvy o pořádání turnaje a mezinárodní certifikát pro hřiště. Podmínkou pořádání turnajů BT/MT vč. Přeboru zemí je mezinárodní certifikát pro hřiště.

 

Uzávěrka přihlášek je 10.7.2011. Komise STK rozhodne o přidělení turnajů na svém zasedání při MČR v Rakovníku. Do 31.8. proběhne schválení TL prezidiem tak, aby jednotliví pořadatelé podepsali Smlouvu o pořádání turnaje během září letošního roku. Termínovou listinu tedy nebude schvalovat konference, ale prezidium (dle § 15 SŘ Celostátní a zemské soutěže plánuje STK ČMGS a schvaluje prezidium ČMGS). Celostátní a zemská termínová listina bude již na podzim schválena a pořadatelé budou moci požádat o dotace.

 

Jan Metyš

Předseda STK