Nominace WAGM 2019

01.05.2019 09:58

Nominace na WAGM 2019 v Kungälvu ve Švédsku (14.-16.6. 2019)

JUNIOŘI:
Matěj Vlček
Jan Donini

ŽENY:
Veronika Reed
Kateřina Reed

MUŽI a SENIOŘI:
Daniel Vlček
Milan Provazník
Michal Stach
Petr Hanusek

K jednotlivým hráčům:

Matěj Vlček (Praha Open 4., 1.AG H Bezděkov 6., Budínek Open 2. - vše v absolutním pořadí)
Ve svých 12 letech podává neuvěřitelně vyrovnané výsledky a svými výkony by si zasloužil nominaci i mezi dospělými hráči. Na posledních dvou WAGM 1x titul a 1x třetí místo v kategorii Juniorů (do které ještě ani nespadá)

Jan Donini (Praha Open 7., 1.AG H Bezděkov 1., Budínek Open 15. - vše v absolutním pořadí)
Až na Budínek opět skvělé výsledky, v H.Bezděkově dokonce ve velké konkurenci s velkým náskokem vyhrál v absolutním pořadí. Obhajuje mezi juniory loňský titul z WAGM, předloni 3.místo.

Veronika Reed (Praha Open -, 1.AG H Bezděkov 9. v absolutním pořadí, 1. v ženách, Budínek Open 8. v absolutním pořadí, 1. v ženách)
Dlouhodobá ženská jednička v adventure golfu v ČR mezi ženami i letos potvrzuje svoji výsadní pozici. V posledních třech letech na WAGM v ženách 2x vítězství a 1x druhé místo

Kateřina Reed (Praha Open -, 1.AG H Bezděkov 18. v absolutním pořadí, 3. v ženách, Budínek Open 17. v absolutním pořadí, 2. v ženách)
Dlouho jsem se rozhodoval mezi Kateřinou Reed a Annou Koldovou, tyto hráčky měly v nominačních turnajích podobné výsledky, nakonec pro Kateřinu rozhodlo více zkušeností z podobných velkých turnajů.  V posledních třech letech na WAGM v ženách 1x vítězství, 1x druhé místo a 1x třetí místo

Daniel Vlček (Praha Open 2., 1.AG H Bezděkov 3., Budínek Open 3. - vše v absolutním pořadí)
V posledních třech letech na WAGM v absolutním pořadí 1x druhé místo, 1x třetí místo a 1x šesté místo. Loni člen vítězného týmu a vítěz kategorie mužů

Milan Provazník (Praha Open 3., 1.AG H Bezděkov 5., Budínek Open 1. - vše v absolutním pořadí)
Hráč prokazující dlouhodobě stabilní výkonnost, srdcař týmu a dle letošních výsledků jednoznačná nominace. Loni člen vítězného týmu na WAGM, v absolutním pořadí 12.místo 

Michal Stach (Praha Open 5., 1.AG H Bezděkov 2., Budínek Open 11. - vše v absolutním pořadí)
Poctivě a svědomitě pracující hráč, který se na velké turnaje dokáže vždy skvěle připravit. Loni na WAGM člen vítězného týmu a vítěz kategorie seniorů. Zde o nominaci také nebylo pochyb.

Petr Hanusek (Praha Open -, 1.AG H Bezděkov 4., Budínek Open 12. - vše v absolutním pořadí)
Poslední nominační místo bylo největším otazníkem v celé nominaci. Pro Petra Hanuska nakonec rozhodl výborný výsledek v nominačním turnaji v Horním Bezděkově, kde je nejvíce podobné hřiště tomu, na kterém se bude hrát WAGM. Petr je také velice poctivý hráč, který za poslední dva roky zaznamenal obrovský progres.


Daniel Vlček